Dato Onsdag d. 19. januar 2022, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Sted Kollund kirke, Kirkevænget 2, 6340 Kruså
Kollund Kirke, Babysalmesang v/ Anne-Mette Brun Jensen

Forestil dig en tid med ro og uforstyrret nærvær med din baby, og hyggeligt samvær med andre forældre. Netop dét, er babysalmesang!

Til babysalmesang synger vi nye og gamle salmer, der tilsættes fagter, dans, tørklæder, sæbebobler og musik mv. Dette skaber et intenst nærvær mellem baby og forældre i det helt særlige rum, som kirkerummet er.

Det kræver ingen særlig forudsætninger for at være med til babysalmesang, hverken kirkemæssig tilknytning eller musikalsk. Uanset hvordan man synger, er mors eller fars stemme noget af det bedste en baby ved.

Vi synger enkle salmevers og nynner, så baby og forældre lærer hurtigt sangene at kende.

PRAKTISK INFORMATION

Babysalmesang foregår på onsdage kl. 10.00 i Kollund Kirke og varer ca. 1 time.
Der er babysalmesang i alt 8 onsdage fra 19. januar til 16. marts (der er ikke babysalmesang i vinterferien d. 16. februar 2022).

Alle deltagere bedes medbringe en dyne til deres barn.

Babysalmesang ledes af Organist Anne-Mette Brun Jensen