Søndag d. 23. juni 2019, Kl. 11:00 til kl. 12:00

En gang om måneden vil søndagens gudstjeneste være særligt tilrettelagt for børn og deres familie.

Vi vil synge salmer, høre en fortælling for Bibelen, øve os på trosbekendelsen og bede Fadervor. Nogle gange holder vi altergang og andre gange er der måske et barn, der skal døbes.

Gudstjenesten tager en halv times tid, og der er plads til børn og voksne i alle aldre.

Efter gudstjenesten er der mulighed for at spise en bolle og gå i kreativt værksted, enten i Kirkeladen eller i våbenhuset i Kollund Kirke.

Vi håber, at mange får lyst til at komme og give dem selv og deres børn mulighed for at blive fortrolige med kirken, gudstjenesten, salmerne og bibelhistorierne.

Der er familiegudstjeneste på følgende søndage:

• Søndag d. 27. januar kl. 11:00 i Bov Kirke - Almindelig familiegudstjeneste
  • Lørdag d. 2. marts kl. 14.00 i Bov Kirke - Fastelavnsgudstjeneste