• This event has already taken place.
Onsdag d. 22. maj 2019, Kl. 19:30 til kl. 22:00

Salmedigtningen i Danmark er blomstret op, og der skrives nye salmer og komponeres nye melodier som aldrig før. I Bov sogn ønsker vi at udbrede kendskabet til de mange nye salmer, for kun ved at synge dem finder vi ud af, om de er gode, smukke, sangbare – eller det modsatte.

Derfor har vi indført "Månedens salme", hvor en af de nye salmer bliver sunget ved gudstjenesterne i vores kirker hver søndag i en måned. Vi vil også gerne invitere til to sangaftener i foråret:

• Kollund Kirke torsdag d. 11. april.
  • Bov Kirke onsdag d. 22. maj. Begge aftener kl. 19.30.

I Kollund Kirke vil organist Anne Marie Henriksen og sognepræst Solvejg Dam-Hein præsentere et udvalg af nye påske- og forårssalmer.

Den 22. maj vil organist Jørgen Wittmaack og sognepræst Maria Louise Odgaard Møller præsentere et udvalg af nye pinse- og sommersalmer.

Vel mødt til et par dejlige sangaftener – der serveres vin, vand og chips.

Bov Kirke, Kirkevej 3, 6330 Padborg, Danmark