Tirsdag d. 26. november 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Salmedigtningen blomstrer herhjemme i disse år. Der skrives nye salmer og komponeres nye melodier som aldrig før. I Bov Sogn vil vi gerne være med til at udbrede kendskabet til de mange nyskrevne salmer. Kun ved at synge salmerne lærer vi dem og finder ud af, om de er gode, smukke og sangbare – eller det modsatte.

Af samme grund har vi indført "månedens salme", hvor vi ved alle søndagsgudstjenester synger en salme fra den nyeste del af den danske salmeskat. I efteråret inviterer vi også til to aftener med nye salmer, hvor vi sammen vil lade flere nye toner lyde og klinge.

Onsdag d. 11. september kl. 19.30 er der nye høst- og efterårssalmer på programmet i Bov Kirke v/organist Jørgen Wittmaack og sognepræst Solvejg Dam-Hein.

Tirsdag d. 26. november kl. 19.30 gælder det nye advent-, jule- og vintersalmer i Kollund Kirke v/organist Anne Marie Henriksen og sognepræst Maria Louise Odgaard Møller.

Vel mødt!

Kollund Kirke, Kirkevænget 2, 6340 Kruså, Danmark