• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 14. september 2019, Kl. 10:00 til kl. 15:00

ARRANGEMENTET ER AFLYST GRUNDET MANGLENDE TILSLUTNING.

Før grænsedragningen i 1920 var sognegrænserne anderledes, end vi kender dem i dag. Frøslev hørte med til Hanved Sogn, og Nyhus, Kobbermølle og Wassersleben hørte dengang med til Bov Sogn – kendt stof for den kirkeinteresserede lokalhistoriker. I 1994 fik Bov en ny nabokirke, nemlig Harreslev danske Kirke, kun 5 km. væk. Denne dag vil vi gå den smukke tur fra Bov ad Gendarmstien og gennem Padborg Skov til kirken i Harreslev.

Dagen begynder med andagt i Bov Kirke kl. 10.00 ved sognepræst Solvejg Dam-Hein; herefter vandrer vi sammen fra Bov Kirke til Harreslev danske Kirke (ca. 8,3 km). Man er selvfølgelig velkommen til at køre til Harreslev eller kun gå en del af strækningen. I tilfælde heraf skal man selv sørge for transport/opsamling. Der vil både være fortælling og en forfriskning undervejs på turen.

Ved ankomsten til Harreslev er der mulighed for at købe frokost for et mindre beløb. Efter frokosten vil Anne Stubbe Horn (tidl. MR-formand i Harres-lev) fortælle sin personlige beretning om livet i det danske Sydslesvig.

Efter fortælling og en sang, slutter dagen med en kop kaffe. Busafgang fra Harreslev mod Bov kl. 14.45.

Kom og gå med og mød vores nærmeste nabomenighed - lige på den anden side af grænsen.

Tilmelding i perioden 12/8-2/9 ved at klikke her, eller ring til kirkekontoret på 74670917.

Husk Pas!

Arrangementet er et samarbejde mellem Harreslev og Hanved danske Menigheder, Helligåndskirken i Flensborg, Den sønderjyske Forening af Menighedsråd og Bov Sogn.