Søndag d. 15. marts 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00

Koncerten i Bov Kirke er ikke en ganske almindelig koncert. De medvirkende går tæt på fødselaren Ludwig van Beethoven og spiller ikke blot musik af den store klassiske komponist, men fortæller også om hans musik, skæbne, samtid og de dybe spor han satte sig i følgende generationer.

På storskærm foran i kirken skildres hans liv og hans samtid i billeder og tekst. I en turbulent tid med kejser Napoleon og diverse fyrster og konger levede han sit liv i Bonn og Wien, omtrent samtidig med hans store samtidige komponistkollegaer Haydn og Mozart.

Beethoven bliver ved med at fascinere musikelskere. Hvem kender ikke et par af hans mesterværker, som Für Elise, Måne- skinssonaten, Skæbnesymfonien eller hans mægtige 9. Symfoni?

Trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen byder på smagsprøver fra Beethovens musikalske skatkiste i arrangementer for trompet og orgel. Programmet varer en lille time.

Dorthe Zielke, trompet og Søren Johannsen, orgel
Bov Kirke, Kirkevej 3, 6330 Padborg, Danmark