Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00

Igen i år deltager Bov Sogn i Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling. De indsamlede midler går til verdens fattigste, som lider hårdest under klimaforandringerne. Vi samler ind til mennesker, der intet forsvarsværk har, når katastrofen rammer. Ingen broer, der kan bringe dem i sikkerhed. Ingen vandreserver, når tørken rammer. Ingen mad når ressourcerne slipper op. Klimaforandringer er en af hovedårsagerne til, at 821 millioner - svarende til hver niende verdensborger - sulter.

"Vi håber, at så mange som muligt vil melde sig som indsamlere og give en håndsrækning til dem, der behøver det mest. Den årlige sogneindsamling er altid en hyggelig søndag. Det er en god og meningsfuld måde at være sammen på, og det samler sognet om en vigtig sag, til gavn for verdens fattigste." siger Solvejg Dam-Hein, sognepræst i Bov-Holbøl Pastorat.

Hvert skridt tæller, så vil du sammen med årets konfirmander klæde verdens fattigste på til et klima i hastig forandring, så kom og vær med som indsamler.

Vi håber, at I der ikke går med på dagen, vil tage godt imod vores indsamlere.

Kirkeladen, Kirkevej 1, 6330 Padborg, Danmark