Tirsdag d. 21. april 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Vi får besøg af Nils Malmros, der vil holde foredraget Fra ”Kundskabens Træ” til ”Kærestesorger” for os. Nils Malmros fortæller om sin vej fra selvlært amatør til professionel instruktør af 10 spillefilm.

Desuden vil han fortælle om baggrunden for ”Kundskabens Træ" og "Kærestesorger".

Der vil blive vist enkelte scener fra filmene. Nils Malmros er læge og filminstruktør.

Som filminstruktør står Nils Malmros bag en lang række af dansk films største succes'er. Han har således modtaget adskillige Bodil-statuetter og Robert-priser som anerkendelse for sine film. Mange af Nils Malmros' film indeholder erindringsstof fra barndoms- og ungdomstiden i Aarhus i 60'erne og 70'erne. Hans foredrag bærer præg af indlevelse, entusiasme og humor.

Vel mødt til tre spændende aftener i filmens tegn!

Kirkeladen, Kirkevej 1, 6330 Padborg, Danmark