Vilkår, privatlivspolitik og information om cookies på bovsogn.dk

Når du besøger bovsogn.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Vi indsamler oplysninger på bovsogn.dk på to måder:

  • Ved at du selv selv afgiver oplysninger, fx tilmelder dig arrangementer
  • Ved brug af såkaldte cookies

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer bovsogn.dk indsamler samt formålet med at indsamle information.
 

Cookies

bovsogn.dk anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og evt. udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her (eksternt link).

Vær opmærksom på, at du mister mange brugervenlige fordele, hvis du ikke vil bruge cookies, fx at sitet ikke længere kan huske de informationer, du ønsker at sende til os.
 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Bovsogn.dk indsamler ikke oplysninger, der kan henføres til dig. Eneste undtagelse er, hvis du tilmelder dig arrangementer, hvor vi har brug for dine informationer.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Bovsogn.dk indsamler oplysninger for at forbedre indholdet, samt for at levere de services, du har efterspurgt, fx at tilmelde til arrangementer.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Bovsogn.dk videregiver ikke data til tredjepart. Bovsogn.dk benytter dog en række tredjeparter til behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi har indgået databehandleraftale, som sikrer, at data bliver behandlet efter EU's persondataforordning.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse om indsigt i data kan ske til: bovsogn@km.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet (eksternt link).

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Bov Sogn

Padborgvej 40a

6330 Padborg